Vendégkönyv

Vendégkönyv

Fantasztikus csapat

Köszönöm nektek ezt a szuper napot. Soha nem gondoltam volna hogy rólam ilyen csodálatos képeket lehet készíteni. Zsani és Vera köszönöm a rengeteg tanácsot ígérem betartom őket. Gábor neked meg a fantasztikus képeket. Hatalmas öröm ez számomra. Biztos fogunk még találkozni egymással 🙂

Kiss Nikoletta
2019.07.27

Fantasztikus élmény!

Köszönöm nektek ezt a csodás napot, a sok pozitív impulzust, a fotók hatalmas sikert arattak mint itt itthon mint Facebook on. Nagyon jól éreztem magam. Jövőre megyünk ismét!

Fleck Fruzsina
2018.12.11

Köszönjük Nektek ezt a csodálatos Napot!  Boldog vagyok,hogy ismerhetlek Benneteket! Imádlak Titeket 🙂

Szabina
2018.04.17

Köszönöm nektek még egyszer. Vera szebb volt a hajam mint az esküvőmön, Zsani a sminked egyszerűen szuper lett. Gábor köszönöm a türelmes tudom az elején nehéz eset voltam de úgy érzem kihoztad belőlem a maximumot!
Férjem 10 év után mondta hogy ,,Szép vagy Drágám”… Köszönöm nektek!

2018.04.03

Köszönöm nektek ez a csodás napot! Nagyon jól éreztük magunkat! A képeket kirakva facebookra rengeteg dicséretet kaptam! Fantasztikus csapat vagytok!

2018.03.13

Életem egyik legjobb és legemlékezetesebb napja

Életem egyik legjobb és legemlékezetesebb napja volt, amikor a Csapattal “találkoztam”! Alig várom már, hogy megint jöjjenek a környékünkre! Aki csak teheti, menjen szépülni! Szuper a csapat, 100% ajánlom mindenkinek!! ♡

Katalin
2018.03.20

Köszönöm nektek

Oriasi elmeny volt, koszonom nektek!! ??

Dóri
2018.03.07

Sziasztok! Nagyon köszönjük nektek a tegnapi munkátokat! Egy szuper csajos szülinapot töltöttünk el egy szuper csapattal. A kezdeti gátlásokat azért sikerült levetkőzni a kamera előtt a végére. Annyira jó volt látni, hogy anya felhőtlenül boldog. Élvezte az egész napot és ismét feltöltődött. Sok sikert kívánok nektek a továbbiakhoz!  Nagy ölelés Kecskemétről!

2018.02.03

Szeretnem röviden meg köszönni a tegnapi munkátokat, igazan jól éreztük magunkat es 100%ra töltődtünk. Anyát úgy áltváltoztattátok hogy a hármunkról készült képeken ismerősök nem értették ki velünk az az idegen hölgy:) Meg apa sem ismerte föl! Óriási! Köszönünk mindent, es további sikereket nektek: Réka, Marika es Judit (ui: sajnálom Zsani hogy nem adott alkalmam elköszönni, köszönöm neked is a tartalmas beszélgetést!)

Réka, Marika és Judit
2018.01.29

Úristen!!! Nem találom a szavakat még mindig. 18 évesen azt mondta apukám rólam nem lehet jó képet készíteni, 20 évig éltem ebben a hittben, és nálatok sikerült elhinnem hogy igen is lehet rólam csodálatos képet készíteni, jártam már több fotózáson de nálatok annyira más volt minden annyira más képeket kaptam, olyan természetes volt minden. Végre van képem facebookon 😀 Köszönöm nektek! Réka Miskolcról!

Réka
2018.01.21

Koszonom nektek ez a szuper napot. Janko Zsanettnek a sminket? profi munka volt újra?. Varom a következőt.

2018.01.07

Írd meg te is véleményed:

Kötelező mező

Itt kérünk, csak pár szóban foglald össze tapasztalataidat
Itt kifejtheted véleményed