Csapatunk

Csapatunk

Csapatunk 2009-ben kezdte el az úgynevezett „átváltoztatjuk” fotózást. Előtte senki nem csinált Magyarországon ilyen jellegű fotózást, azóta minket követve ma már számos fotó stúdiónál megtalálható ez a szolgáltatás. Csomagunkat azért hoztuk létre, hogy profi csapatunk segítségével megmutassuk minden Nőnek, hogy kortól függetlenül milyen szépség rejlik benne. Sok nő nem tartja magát szépnek vagy fotogénnek, nincs önbizalma, nem sikerültek róla úgy a képek, ahogy azt szerette volna. Csapatunk éppen ebben segít a hölgyeknek. Az elmúlt években több ezren jöttek el hozzánk és rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy segítségünkkel milyen sokat változott az életük, a mindennapi hozzáállásuk a sminkeléshez, hajkezeléshez, megjelenéshez. Többen a képeink segítségével találtak új párt maguknak, vagy csak megerősítették magukat abban, hogy igen én is egy ,,JÓ NŐ VAGYOK”.

JANKÓ ZSANETT

sminkes, a csapatunk szíve

Zsani amióta az eszét tudja mindig is a szépségiparban akart dolgozni. 2012. óta a csapatunk tagja. Folyamatosan jár továbbképzésekre tanfolyamokra, mára a szakma elismert képviselője, számos rendezvényre hívják. Színházban is dolgozik mint fő sminkes, forgatásokra hívják és természetesen sok esküvőn tette már boldoggá sminkjével a menyasszonyt. Mindig is célja volt hogy az egyik legjobb legyen a szakmában.

VINKLER GÁBOR

fotózás, szervezés, a csapatunk motorja

A csapat alapító tagja vagyok. Gyerekkorom óta érdekel a fotózás, általános iskolai ballagásomra is már egy profi fényképezőgépet kértem. Kisebb kihagyásoktól eltekintve fotózással foglalkoztam egész életemben. Számomra fontos, hogy mindenkit kicsit megismerjünk a fotózáson, hogy utána úgy távozhassanak, hogy tényleg jól érezték magukat és sok hasznos tanáccsal lettek gazdagabbak.

Másik sminkesünk Lantos Háni Henrietta Budapesti főállású sminkes. Telefonszáma: 0620 500 4121

Csapatunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy négy profi fodrászt is a csapatában tudhat:

Budapesten fő állású fodrász.
Telefonszáma: 0620 223 1712

Balatonföldváron fő állású fodrász.
Telefonszáma: 0630 361 0093

Budapesten fő állású fodrász.
Telefonszáma: 0620 373 6836

Budapesten fő állású fodrász.
Telefonszáma: 0620 243 2089