Átváltoztatjuk csomag

Az átalakítás részletei

Célunk az, hogy adottságaidból a lehető legjobbat hozzuk ki. Csapatunknak semmi köze a Tv műsorhoz, teljesen más koncepcióval dolgozunk! Senkit nem szeretnénk megváltoztatni! Nálunk nincs hajvágás és festés, nincs zsírleszívás és botox kezelés, nem vetetünk veled új ruhákat, nem akarunk belőled másik embert csinálni. Azt szeretnénk, ha az egyéniséged megmaradna és továbbra is önmagad lehetnél!

Kérünk az átalakításra frissen mosott hajjal, és smink nélkül érkezz, 5-6 szettnyi saját ruhával (nekünk is vannak ruháink, de méret és stílusbeli problémák elkerülése érdekében szoktuk kérni), melyből segítünk neked 2 összeállítást kiválasztani. Ezekben készítjük majd a képeket, de természetesen, ha szükséges a mi ruháink is rendelkezésedre állnak.

Ezután a sminkeléssel és egy különleges frizura elkészítésével folytatódik a program, miközben a mindennapi sminkeléssel, hajformázással kapcsolatban látnak el tanácsokkal kolléganőink, és természetesen kérdéseitekre is válaszolnak.

Utána jön a fotózás.

Legalább 50-60 kép készül rólad (minden pózban, és beállásban segítünk, hiszen tudjuk, hogy valószínűleg ez egy teljesen új terep számodra). A fotókat a végén egy DVD-n átadjuk neked, így nem kell heteket-hónapokat várnod, mint másoknál.

Ha esetleg kísérőddel (barátnőddel, pároddal, családtagoddal) szeretnél pár közös képet, a végén lehetőséget biztosítunk erre is, ez semmilyen plusz költséggel nem jár.

Kérünk, hogy 1-2 pár cipőt is hozz magaddal, ami passzol a ruháidhoz. Lehetőleg hozz magas sarkút is, mely remekül kiemeli az alakodat. Ha szeretnél, kiegészítőket, ékszereket is hozhatsz.

Az átalakítás a fotózással együtt körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Díja 24.990 Ft, mely a helyszínen, a fotózás után fizetendő és minden költséget magában foglal!

Természetesen, ha módosítani szeretnél a csomagon, például több ruha összeállítást vagy frizurát mutatnál meg, erre is van lehetőség, egyeztess velünk telefonon.

0670 213 7669